[googlefb450ab542347016.html]

Downloads

Onze downloads met gedetaileerde technische informatie over vacuum conveyorsystemen.

– Het principe van vacuum conveying.
– De parameters van Bulkstoffen.
– Product range vacuumtransporteurs

Download speciale oplossingen voor vacuümtransport

Speciale maatregelen zijn nodig bij het transporteren en verwerken van bepaalde materialen, of het nu gaat om het voorkomen van schade aan het milieu en mensen of om productiestilstand en verlies van grondstoffen te minimaliseren. In veel gevallen vereisen de bestaande procestechnologie of ruimtelijke omstandigheden speciale oplossingen. In al dergelijke gevallen ontwerpt LUTENA-VAKUUM modules en add-ons voor uw vacuümtransportsysteem om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Stof- en deeltjesfilters volgens de hoogste normen:

Onze jarenlange ervaring op het gebied van vacuümtransporttechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van speciale filters voor de verschillende modellen vacuümtransporteurs.
Voorbeelden zijn roestvrijstalen filters van geweven materiaal, die ideaal zijn voor farmaceutische, voedsel- en chemische toepassingen. PTFE-gecoate filters met een filtratiegraad van 0,5 μm zijn ook beschikbaar. Deze worden gebruikt voor zeer fijne producten zoals tonerpoeder. Een breed scala aan materialen en filters kan worden geleverd.

Downloads Producttoevoer voor vacuümtransport

De vorm van de producttoevoer of het invoerpunt is een belangrijke factor om de prestaties van een vacuümtransportsysteem te optimaliseren. Bijna alle bulkmaterialen vereisen een geschikt valse luchtvolume om veilig transport te garanderen. Of als alternatief moet het materiaal met een geschikte snelheid of in een geschikte transportfase worden getransporteerd.
We bieden verschillende systemen om dit te bereiken.

Download LUTENABagStar

Dit praktische Big Bag Station voor vacuümtransport is een van onze nieuwste producten. Het biedt verschillende voordelen in vergelijking met een kleinere silo. De vultrechter, pijpverbindingen, filters en kranen zijn al vooraf geïnstalleerd. Dit betekent dat het gemakkelijk rechtstreeks kan worden aangesloten op de pijpleiding van een vacuümtransportsysteem. Bovendien is LUTENA-BagStar zeer veelzijdig qua gebruik, gemakkelijk te vervoeren en ook zeer kosteneffectief.

Download Lossen en vullen

We leveren een breed scala aan  stortkabineten, rolkontainers, virbratie units, drukregelaars ect .
Vraag het ons gewoon …

Download eenvoudig transporteren

Product- en afbeeldingsmap met nuttige informatie over het vacuümtransport en nieuwe innovaties.